2013. március 21., csütörtök

Sötétségben - Star Trek



A bejegyzés ötletét az új Star Trek film legfrissebb előzetesének iménti megtekintése ihlette. Személy szerint sohasem szerettem a Trek filmeket, a sorozatokat pedig egyenesen ki nem állhattam. Mindig is inkább a csillag háborús oldalán álltam.



Az előzetes megtekintése után sem változott bennem sok minden a Trek-kel szemben, ha csak az nem, hogy végre van kinek szurkolnom a filmben. Talán az egyetlen szimpatikus színész (na jó Simon Pegg is játszik a filmben) pontosan megtestesíti az én érzelmeimet, hiszen az egész Trek univerzumot elpusztítani akaró Khan-t nem más alakítja, mint Benedict Cumberbatch. Ő a zseniális Sherlock alakításával nagyon is belopta magát a szívembe. Talán ő az egyetlen aki miatt egy kicsit is megfordul a fejemben, hogy órákat áldozzak az életemből eme film megtekintésére.

A filmmel kapcsolatos érdekesség (igaz ez már régen kiderült), hogy a Trek filmek rendezője J.J. Abrams fogja rendezni a kultikus Star Wars trilógia folytatásának első részét. Ebből még biztos lesz összecsapás a két Star univerzum rajongói között.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése